Voedingsconsult Fit&Vitaal

Herken je dit?

* vermoeid * weinig energie *opgeblazen gevoel * koude handen en voeten * behoefte aan zoetigheid * piekeren * onstabiele bloedsuikerspiegel * vocht vasthouden * overgewicht * niet goed kunnen in- of doorslapen

Het Voedingsconsult Fit&Vitaal is een bijzondere en mooie ondersteuning voor meer energie en vitaliteit. Je spijsvertering is van grote invloed op je fysieke en mentale conditie. Tijdens dit uitgebreide intakeconsult van anderhalf uur bespreken we jouw klachten en wensen. We bepalen hoe het op dit moment met jouw spijsvertering staat. De basispricipes van de vijf-elementen-voedingsleer worden uitgelegd, zodat je thuis al aan de slag kunt gaan met jouw basisadvies. Je krijgt een aantal recept-ideeën voor een voedzaam ontbijt. Dit basisadvies is erop gericht om jouw spijsvertering te versterken, zodat je je fitter en vitaler zult gaan voelen..

Wil je na dit eerste intake-consult verder gaan dan jouw basisadvies, dan is het mogelijk om dit consult te vervolgen met één of meerdere consulten. Het voedingsadvies kan helemaal op jou persoonlijk worden afgestemd, zodat je nog meer energie en vitaliteit zult ervaren. De vijf-elementen-voedingsleer is géén dieet, maar een leefstijl, die eenvoudig toe te passen is.

Ja, ik wil graag een afspraak

Prijs
90.00
Duration
90 minuten
Afbeelding
fit&energiek