Behandelingen

Mini-vakantie-gevoel

Ben je toe aan ontspanning en rust? Ga je altijd maar door, en wil je graag meer rust in je hoofd? Voel je je vermoeid, heb je stress, ben je altijd aan het zorgen voor anderen? En wil je heel graag een moment van 'even niets hoeven', even aandacht voor jóu, het gevoel van een korte mini-vakantie?

Tijdens een Dr.Hauschkabehandeling is het echt 'tijd voor jóu', na de intake zal er dan ook niet of nauwelijks gepraat worden. De behandeling is een stiltebehandeling, het is heerlijk rustig, zodat je ook echt uit je hoofd kunt komen. Doordat er niet gepraat wordt, beleef je de zachte aanrakingen en de subtiele, natuurlijke geuren veel intenser. De holistische behandeling zorgt ervoor dat je kunt loslaten, en geeft je diepe ontspanning en innerlijke balans, je komt weer bij jezelf.
​En of je nu kiest voor een Gezichtsbehandeling of voor de Lichaamsbehandeling, beide geven je innerlijke én uiterlijke schoonheid.

Een heel belangrijk onderdeel van de behandelingen is de lymfestimulatie. Bij de gezichtsbehandelingen wordt dit uitgevoerd met fijne penselen, en bij de Lichaamsbehandeling wordt de lymfestroom gestimuleerd met subtiele handbewegingen. De behandelingen werken reinigend, ontstuwend en ontslakkend en versterken op deze manier het immuunsysteem.

Tegelijkertijd wordt er ook gewerkt aan de conditie van je huid. Je wordt behandeld met de holistische, natuurzuivere cosmetica van dr.Hauschka. Dit is een bewuste keuze, want alles wat je op je huid aanbrengt, wordt door je huid opgenomen, en komt in je lichaam terecht. Dit is voor mij voldoende reden om bewust te kiezen voor verantwoorde, gezonde en biologische producten. Deze producten zullen je huid verzorgen, versterken en verbeteren.

Alle producten dragen het internationale NaTrue-keurmerk “Gecontroleerde Natuurcosmetica” en bevatten geen siliconen en PEG, en geen synthetische conserveringsmiddelen, geur- en kleurstoffen. Tevens zijn alle producten van Dr. Hauschka Cosmetica dierproefvrij.

Voorafgaand aan de behandeling zal er een intake plaatsvinden, zodat de behandeling specifiek op jou kan worden afgestemd.

Om jouw innerlijke en uiterlijke schoonheid zoveel mogelijk te laten stralen, zijn de behandelingen die worden aangeboden heel uitgebreid en compleet. Plan een ochtend of een middag voor jezelf en gun jezelf deze fijne mini-vakantie! 
Wil je graag een maximaal effect van de behandeling? Plan je behandeling dan op een vrije dag, en neem ook je rust ná de behandeling, zodat de behandeling nog dieper kan doorwerken.

Gezichtsbehandelingen

Geniet van de Klassieke Dr. Hauschkabehandeling, maar nu speciaal aangepast aan de ouder wordende huid. Je huid wordt verwend met de intensieve producten uit de Regeneratielijn. De tere huid van je ogen en de veeleisende huid van je hals en decolleté worden extra verzorgd en voelen weer fris en ontspannen aan. Voor de veeleisende, rijpere huid, vanaf 40 jaar.

Ja, ik wil graag een afspraak

Duur: ruim 2 uur
Prijs: € 155,00

Gun jezelf een hele speciale, korte mini-vakantie. Geef je over en ontspan! Met onder andere een voetenbad, ontspannende massages, epileren, gezichtssauna, diepreinigend masker, lymfestimulatie met penselen, ampullen, verzorgend masker, decolletébehandeling, dagverzorging en lichte make-up. Het resultaat is een compleet gevoede, ontspannen huid, en een lichter, stromend en weldadig gevoel.

Ja, ik wil graag een afspraak

Duur: 2 uur
Prijs: € 135,00

Lichaamsbehandelingen

De Dr. Hauschka Lichaamsbehandeling stimuleert de stroming van lymfe en bevordert daardoor de regeneratie en gezondheid van je lichaam. Tijdens de Dr. Hauschka Lichaamsbehandeling wordt je hele lichaam met ritmische bewegingen behandeld. De zachte aanraking met vloeiende bewegingen leidt tot diepe ontspanning, wat je helpt om echt los te kunnen laten.
Het einde van de behandeling bestaat uit tien minuutjes extra rust, zodat de behandeling nog dieper kan inwerken. Met als resultaat een diep gevoel van ontspanning en lichtheid. 
Een prachtige behandeling bij (over)vermoeidheid om weer bij jezelf te komen en balans te krijgen. Een superfijne behandeling om regelmatig in te zetten, om in balans te blíjven. Je zult je energieker, fitter en vitaler voelen.

Ja, ik wil graag een afspraak

Duur: 2 uur
Prijs: € 120,00