Over Ans

Dr. Hauschka Therapeut

Al 16 jaar ben ik enthousiast werkzaam als Dr.Hauschka Therapeut en schoonheidsspecialiste. Het is mijn passie om bij te dragen aan jouw innerlijke én uiterlijke schoonheid, zodat je in balans en 'lichter' de deur weer uitgaat.

“Dr.Hauschka werkt niet alleen aan de buitenkant, maar tevens aan de binnenkant. Vooral tijdens de behandelingen, die ik geef in mijn praktijk, is dat goed zichtbaar. De huid heeft na afloop niet alleen een mooie gloed, maar je ziet het ook aan de ogen van mijn klanten, die stralen dan veel meer. Hierin komt het holistische tot uiting.” De biologische producten van dr.Hauschka Cosmetica zijn gecertificeerd en bevatten géén chemische, synthetische toevoegingen of geur- en kleurstoffen, én de producten zijn dierproefvrij.

Ontzettend trots ben ik nog steeds op de titel "dr.Hauschka Therapeut van het Jaar 2013"! Dit voelt echt als een enorme waardering en geeft me extra stimulans om door te gaan met mijn passie.

Vijf-elementen-voedingsleer

Naast huidverzorging is voeding een passie van mij. Wat kan voeding voor mijn huid betekenen en met welke voeding voel ik mij energieker en fitter? Omdat ik ervan overtuigd ben dat behalve de uiterlijke verzorging ook de innerlijke verzorging van groot belang is, wilde ik meer kennis opdoen over voeding. Maar dan wel op een holistische wijze, zodat er dus naar het totaalplaatje van voeding wordt gekeken, en niet alleen naar calorieën. Daarom heb ik in 2019 de opleiding "Chinfood, vijf-elementen-voedingsleer" gevolgd en afgerond met een positief examenresultaat. Er valt nog heel veel winst voor je huid en jezelf te behalen met de juiste voeding!
Sinds ik mijn eigen eetgewoontes heb aangepast, volgens de principes van vijf-elementen-voedingsleer, merk ik dat ik overdag veel meer energie heb. Bovendien heeft het zeker een positieve invloed op mijn huid, en ik voel me mentaal in evenwicht.
Deze kennis over voeding kan ik tijdens jouw Dr. Hauschkabehandeling mooi aan jou doorgeven, als dit aan de orde is.

Holistisch

Het is mijn missie om klanten zowel innerlijke als uiterlijke schoonheid te bieden, een holistische benadering dus. Holistisch betekent dat de behandelingen en de voedingsleer zowel invloed hebben op de binnenkant als op de buitenkant van je lichaam. En dit is absoluut niet zweverig, zelf ben ik namelijk een erg nuchter persoon. Een mooi voorbeeld van het holistische is het gebruik van een voetenbad aan het begin van de behandeling. Aan dit voetenbad wordt Dr.Hauschka Salie Bad toegevoegd, waardoor het zowel verwarmend werkt voor je voeten, als ontspannend voor je hoofd.
Het is in mijn praktijk mogelijk om gebruik te maken van een totaalconcept, wat voor jou zowel innerlijke als uiterlijke schoonheid oplevert!

De praktijk is gevestigd in het complex 'De Koningshoek', waarin nog twee andere natuurgerichte behandelwijzen zijn gevestigd, namelijk Natuurkracht, Praktijk voor Klassieke Homeopathie (Anita Korte) en Osteopathiepraktijk (Ewald Hams). Voor meer info verwijs ik je graag naar www.dekoningshoek.nl.

Benieuwd wat een dr.Hauschkabehandeling, de Vijf-Elementen-Voedingsleer of het totaalconcept voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op, om te bespreken wat ik voor je kan doen.

Mijn praktijk is aangesloten bij de Anbos, dit is de branchevereniging voor schoonheidsspecialistes. Daarnaast ben ik geregistreerd in het SKIN-kwaliteitsregister onder nummer SKIN-200333. 

Hartelijke groeten,

Ans van der Fels

Ans van der Fels-Kottink