Vijf-Elementen-Voedingsadvies

Voedingsadvies op Maat

"Je bent wat je eet", is een hele bekende uitspraak. En dat is ook echt zo. Als je huid uit balans is, dan is het ook van belang om aandacht te schenken aan je voedingspatroon. Als je gezond eet, voel je je fitter, en heb je meer energie om dingen te ondernemen. Je voelt je blijer en stabieler, meer in evenwicht. En dit zie je terug in je huid, in je uiterlijke schoonheid
Ik wil je graag helpen bij het versterken van je spijsvertering, ter ondersteuning van een mooie huid en meer vitaliteit. Belangrijk hierbij is dat je bereid bent om er thuis ook energie en tijd in te steken, maar geloof me, het is echt de moeite waard! Je zult merken dat je innerlijk én uiterlijk een betere balans krijgt!

Gun jezelf de tijd. Veranderingen aanbrengen in je voedingspatroon kost tijd, dit gaat niet van de ene op de andere dag. Belangrijk is om dit stap voor stap te doen. Wil je teveel tegelijk, dan is dit moeilijk vol te houden en werkt het juist demotiverend. Daarnaast is ieder mens verschillend, en daarom zal het voor de één sneller gaan, en bij de ander wat langer duren. Neem de tijd om je voedingspatroon te veranderen, zodat het uiteindelijk een gewoonte gaat worden. Het is dan ook géén dieet, maar een leefstijl!

Voor het meest optimale effect is het aan te raden om het voedingsadvies te ondersteunen met de juiste huidverzorging en dr.Hauschka behandelingen.

Vijf-Elementen-Voedingsadvies

Herken je dit?

* onzuivere huid, puistjes, ontstekingen * droge, trekkerige, schilferige huid * doffe, vermoeide huid * rode, geïrriteerde huid * opgeblazen gevoel * koude handen en voeten * vaak zin in zoet * vaak een middagdip * niet goed kunnen in- of doorslapen

Het Voedingstraject Mooi! is een prachtige, op maat gemaakte ondersteuning voor een mooie, frisse huid en meer vitaliteit. Je spijsvertering is namelijk van grote invloed op je innerlijke én uiterlijke schoonheid. Het resultaat van dit traject is een compleet en persoonlijk voedingsadvies op maat voor jou! 

* 2x consult van anderhalf uur
* uitleg principes vijf-elementen-voedingsleer
* bespreken voedingsdagboek
* persoonlijk voedingsadvies op maat
* persoonlijke voedingsmiddelenlijst op maat
* recept-ideeën op maat
* tussentijdse ondersteuning via app of mail
* 1x evaluatie (half uur) telefonisch of via whatsapp-video
* Voedingsmiddelenposter t.w.v. € 12,90 cadeau!

Ja, ik wil graag een afspraak

Prijs: 249,00

Wil je geen uitgebreid persoonlijk voedingsadvies, maar wil je wel graag kennis maken met de vijf-elementen-voedingsleer? Kies dan voor het Basis Voedingsadvies Mooi! Dit is een prima basisadvies om te starten met de vijf-elementen-voedingsleer. 

* 1x consult van anderhalf uur
* Uitleg van de basisprincipes van de vijf-elementen-voedingsleer
* Basisadvies voor je spijsvertering en een mooie huid
* Ontbijtsuggesties

Ja, ik wil graag een afspraak

Duur: 90 minuten
Prijs: 90,00